dimarts, 6 de novembre del 2012

Què ha passat a l'esplai? (Dissabte 3 de novembre)

 
 


Després d'atipar-nos de castanyes i de vendre'n moltes.... aquest passat dissabte vam tenir moltes sorpreses a l'esplai.
 
El grup de petits va rebre la visita de l'esposa de l'Ot, la Berta, i va poder confirmar, doncs, que el barret que havien trobat era d'aquest bruixot.
Aquest dissabte, a més, van trobar altres elements pertanyents a l'OT, es van trobar amb l'escombra que sembla que té la propietat daturar el temps i van jugar-hi una estona.
 
També, van conèixer la paraula PLOP!, van escoltar la història d'uns aprenents de Bruixot que van crear estrelles, van realitzar la seva pròpia estrella amb cartolina i llana i la seva bústia.
 
 
Els mitjans van conèixar la Cleca Riallera i la Tina i van escollir el nom per l'escola de cinema que treballaran aquest curs.
Així com van decidir quines són les funcions que s'han d'ocupar a l'escola de cinema (directors, actors i actrius, guionistes..) i què els hi agradaria fer.
 
A més a més, van construir el Cel de la Fama on cada mitjà compta amb la seva estrella, amb la fotografia i el nom artístic.
 
Per últim, igual que petits, van preparar les seves bústies.
 
(Per cert! Us heu fixat amb la nova ambientació del seu espai... està estupendo!).
 
 
Per últim, els joves van estar preparant tot el tema de la bústia de l'esplai i van anar a explicar, grup a grup, el funcionament d'aquesta.
 
Fins el proper dissabte!
 
 
 
P.D: Recordeu que el dissabte dia  10 és l'últim per a confirmar la vostra assistència a la sortida de cap de setmana a Santes Creus.

1 comentari:

ESPLAI CAMPIQUIPUGUI ha dit...

Per cert! La monitora Aina ens va portar berenar ja que el diumenge va ser el seu aniversari!