diumenge, 11 de novembre del 2012

Dissabte 10/11

 

Aquest dissabte els petits s'han trobat amb el mussol llanificat de l'OT, el qual els hi ha entregat un missatge del bruixot. Aquest els hi ha proposat que siguin els seus ajudants per resoldre els problemes i necessitats que tenen altres nens i nenes, pobles, animals.... però calia que seguissin unes instruccions.
 
S'han hagut de fer, cadascú, el seu propi mussol. Així com realitzar una poció màgica que contenia totes les característiques que ha de presentar un bon ajudant de bruixot.
 
 
Els mitjans han conegut els orígens del cinema. I han treballat i aprofundit com es van crear els primers fotogrames de les pel·lícules, els quals consistien en imatges fixes en moviment.
També, s'han distribuït les tasques a realitzar i les feines per la propera gravació que duran a terme el dia 17. Així com han gravat un vídeo informatiu.
A més, han acabat d'elaborar les seves bústies amb la col·laboració dels joves.


Per últim, els joves han acabat de dissenyar la bústia. I ens han estat preparant una activitat, concretament una gimcana, que realitzarem el proper dissabte d'esplai.
Ells han pensat i dissenyat les proves.... Seran uns grans monitors!
 
 
A més a més, us informem que el mateix dissabte pel matí els membres de la Junta Directiva de la Federació Catalana de l'Esplaia van ser al nostre esplai per dur-hi a terme una reunió de treball.